Personaje din Your Lie in April

Kōsei Arima




Interpretat de: Natsuki Hanae
Pian: Tomoki Sakata
Acesta este fostul copil minune al pianului din cauza performanțelor acestuia realizate cu ajutorul mamei sale extrem de stricte. Acesta își pierde capacitatea de a auzi sunetul pianului în urma traumei rămase de la moartea mamei lui și renunțând la această pasiune. Lumea îi este dată peste cap când este convins de Kaori Miyazono să o acompanieze la un concurs și este influențat de performanța, de stilul acesteia, ajungând să se îndrăgostească de tânăra fată deși decide să nu se confeseze din cauza faptului că știa că aceasta este îndrăgostită de cel mai bun prieten al său Ryota Watari.



Kaori Miyazono




Interpretată de: Risa Taneda
Violonist: Yūna Shinohara
Aceasta este un violonist purtat de către puterea muzicii, criticată de către jurați dar iubită de spectatori, interpretările acesteia având parcă un alt înțeles din cauza spiritului ei liber. Aceasta pare să trăiască așa cum dorește până la final și se bucură de toate momentele alături de Kōsei.



Tsubaki Sawabe


Interpretată de: Ayane Sakura
Aceasta este prietena din copilărie și vecină a lui Kōsei, făcând parte din echipa de softball a școlii. Încearcă din greu să își ajute prietenul pentru a putea lua o decizie clară despre viitorul lui și se îndrăgostește de acesta, ajungând să își confeseze sentimentele.



Ryōta Watari


Interpretat de: Ryōta Ōsaka
Este prieten din copilărie cu Kōsei și Tsubaki și face parte din echipa de soccer a școlii, fiind extrem de popular printre fete. Când Kōsei îi mărturisește sentimentele despre Kaori, acesta acceptă, știind aceste lucruri deja și încearcă să îl sfătuiască.



Takeshi Aiza


Interpretat de: Yūki Kaji
Takeshi este un pianist care dorește să îl depășească pe Kōsei de când l-a văzut performând când erau copii, fiind văzut și ca erou al acestuia.



Emi Igawa


Interpretat de: Saori Hayami
Pian: Haruka Yamashita
Emi este și ea un pianist de vârsta lui Takeshi, ce decide să urmeze o carieră în muzică după ce la vârsta de 5 ani aude interpretarea emoționantă a lui Kōsei.

Comentarii