Personaje principale din Kyoukai no Kanata


  Akihito Kanbara


           Vocea acestui personaj a fost interpretată de actorul japonez Kenn și Mei Tanaka, Este un elev de liceu, cu părul scurt și blond fiind nemuritor, sângele lui fiind jumătate al unui om, iar cealaltă jumătate a unui demon fiind numit half-youmu. Abilitatea lui este de a se regenera foarte repede indiferent de rănile la care este supus, partea proastă este că simte durerea și sincer, va fi înjunghiat de multe ori de către Mirai, devenind pentru o perioadă sacul ei de antrenament. Are o pasiune, sau mai degrabă o obsesie, pentru fetele cu ochelari, acesta fiind modul în care o va cunoaște pe Kuryiama, având impresia că aceasta are de gând să își ia viața de pe clădirea școli. Jumătatea lui de demon iasă la suprafață când acesta este grav rănit, provocând distrugeri în stânga și în dreapta indiferent de prieteni sau dușmani.





Mirai Kuriyama


          Vocea acestui personaj a fost interpretată de Risa Taneda. Este o fată cu părul roz și ochelari roși, fiind numită de Akihito "bespectacled beauty", adică frumusețe cu ochelari. Folosește foarte mult fraza "Fuyukai desu" pentru a descrie unele situați, ceea ce sincer, o face un caracter interesant și pe placul meu. Abilitatea ei este aceea de a manipula sângele, ceea ce ăi aduce grave probleme de anemie. Misiunea ei era aceea de a îl ucide pe Akihito, dar, cu timpul sentimentele ei se schimbă și nu o va mai face, ci chiar se va sacrifica pe ea pentru salvarea lui. Toate acestea pentru dragoste, nu pentru că l-a înjunghiat de atât de multe ori.





Mitsuki Nase


          Vocea acestui personaj a fost interpretată de Minori Chihara. Este eleva de liceu cu părul închis la culoare și președintele clubului de literatură. Este sora mai mică a lui Hiroomi și Izumi a clanului Nase din care face parte. Își numește fratele pervers dar își arată respectul față de el strigându-l aniki. Chiar dacă nu arată acest lucru, ea este foarte legată de fratele său devenind îngrijorată pentru acesta în situați de pericol. Abilitatea ei este aceea de a pune bariere, abilitate asemănătoare cu cea a fratelui său. Familiarul ei este un demon deghizat în rozător pe care îl numește Yakiimo.





Hiroomi Nase


           Vocea acestui personaj a fost interpretată de Tatsuhisa Suzuki și Ayane Sakura. Acesta are un păr scurt și negru tuns în stilul unui castron. Își poartă eșarfa pretutindeni căci puterile lui supranaturale îi provoacă sensibilitate la frig, iar uneori își încălzește degetele în subsuorile lui Akihito pe care îl mai numește de drag și "Akkey" la început totuși, toate aceste mișcări îmi păreau perverse, nu doar cele care o implică și pe sora lui. Hiroomi își adoră sora mai mică și își dorește ca aceasta să îl strige "Onii-chan". Este foarte bun la a pune capcane sau bariere pentru a proteja unele zone de demoni.

Comentarii